Tarinataituri

- monessa mukana -

Katso tästä Tarinataiturin esittelyvideo Lohjasta! Lisää videoita Tarinataiturin Youtube-kanavalta.


Uutuuskierros!

Murhamysteereitä Sammatissa
Tule  kuulemaan  Sammatissa kauan sitten tapahtuneista murhamysteereistä Tarinataiturin kertomana - jos uskallat.... 

paikkana on sammatin hautausmaa.

Ensimmäinen murhamysteerikävely on Lohjan Tapahtumien iltana perjantaina 16.8.2024 klo 19.00. Kävely kestää noin 45 minuuttia ja reitti on helppokulkuinen. Osallistumismaksu 10 € aikuisilta, 5 € lapsilta 7-12 v., perhelippu (2 aikuista + 1-2 lasta) 20 €. Maksutavat: käteinen, Mobile Pay tai pankkikortti. Huom: Tälle kierrokselle lapset vain aikuisen mukana.

Toinen kävely pyhäinpäivän aattona perjantaina 1.11. klo 18.00.

Löydät Tarinataiturin opastukset myös täältä: https://tapahtumat.visitlohja.fi/
 

Tule koulumestarin oppiin kiertokouluun!


Millaista on ollut koulunkäynti yli sata vuotta sitten? Saat siitä hyvän käsityksen, kun osallistut Tarinataiturin pitämään vanhan ajan kiertokouluun. Ohjelmassa on mm. lukemista, laskentoa, uskontoa ja laulua. Ensimmäinen kiertokouluesitys pidetään Lohjalla Entisten Nuorten Luokkakokous 2024  -tapahtuman yhteydessä 9.11.2024. Tarkemmat tiedot ajasta, paikasta, hinnoista ja osallistumisohjeista saat syksymmällä mm. tältä sivustolta.

Voit kuitenkin tilata ryhmällesi kiertokoulun oppitunnin (45-60 min) jo ennen marraskuun tapahtumaa ja sen jälkeen. Kiertokoulun oppitunnit ovat mahdollisia iltaisin, viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina, myös kesällä 2025. Kysy tarjousta!