Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tarinataituri esittäytyy

Tervehdys!

Nimeni on Timo Aunio. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Opettajana olen työskennellyt  jo lähes kolmekymmentä vuotta. Yrittäjänä olen uusi, mutta tarinankertojana minulla on kokemusta vuosikymmenien ajalta.

Kirjallisten ja suullisten tarinoiden kertominen on minulle jo lapsuudesta tuttua. Nuorena toimin mm. kerhonohjaajana ja opiskeluaikana pidin päivänavauksia kouluissa. Vuosien ajan myös kirjoitin päivänavauksia Opettaja -lehteen ja Koulun Aamuun. Vuonna 2008 julkaistiin omista teksteistäni päivänavauskirja Aamupaloja  Kirjapajan kustantamana. Kirjoitusharrastus jatkuu edelleen, vaikkakin hiukan eri muodossa.

Video- ja valokuvauksen harrastajana olen ollut pitkään mukana mm. Turun Elokuvaajat ry -nimisessä yhdistyksessä eri tehtävissä. Turussa toimin monena kesänä lasten ja nuorten videokuvausleirin vetäjänä ja videokerhon ohjaajana. Koulussa olen pitänyt usean vuoden ajan oppilaille videokuvauskerhoa.

Vuosien varrella olen kuvannut mm. lukuisia häitä ja esittelyvideoita, dokumentoinut erilaisia tapahtumia sekä käsikirjoittanut, kuvannut ja ohjannut omia elokuvia. Olen myös toiminut juontajana eri tilaisuuksissa sekä kertojana (lähinnä omissa) dokumenttielokuvissani.

Nykyisessä kotikaupungissani Lohjalla suoritin v. 2016-2017 matkailuoppaan koulutuksen ja voin nyt toimia Lohjalla auktorisoituna matkailuoppaana. Olen Lohjan Oppaat ry:n jäsen ja sitä kautta myös Suomen Opasliitossa. Erityisen tuttuja minulle ovat Sammatin nähtävyydet, mutta mielelläni otan vastaan opastuksia myös muualla Lohjalla. Minut voi tilata myös Tytyrin Elämyskaivokseen kohdeoppaaksi.

Jos haluat minut oppaaksesi, ota yhteyttä! Kaivosopasvaraukset tehdään Lohjan Matkailupalvelukeskuksen kautta.

Tervetuloa Lohjalle!