Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TarinataituriTarinataituri

Tarinataituri esittäytyy

Tervehdys!

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Opettajana olen työskennellyt  jo yli kolmekymmentä vuotta. Yrittäjänä olen melko uusi, mutta tarinankertojana minulla on kokemusta vuosikymmenien ajalta.

Kirjallisten ja suullisten tarinoiden kertominen on minulle jo lapsuudesta tuttua. Nuorena toimin mm. kerhonohjaajana ja opiskeluaikana pidin päivänavauksia kouluissa. Kirjoitin vuosien ajan päivänavauksia Opettaja -lehteen ja Koulun Aamuun. Vuonna 2008 julkaistiin omista teksteistäni päivänavauskirja Aamupaloja  Kirjapajan kustantamana. Kirjoitusharrastus jatkuu edelleen, vaikkakin hiukan eri muodossa. Voit lukea blogejani osoitteesta tarinataituri.blogspot.com (ks. linkki sivun alaosassa).

Video- ja valokuvauksen harrastajana olin pitkään mukana mm. Turun Elokuvaajat ry -nimisessä yhdistyksessä eri tehtävissä. Turussa toimin monena kesänä lasten ja nuorten videokuvausleirin vetäjänä ja videokerhon ohjaajana. Koulussa olen pitänyt usean vuoden ajan oppilaille videokuvauskerhoa.

Vuosien varrella olen kuvannut mm. lukuisia häitä ja esittelyvideoita, dokumentoinut erilaisia tapahtumia sekä käsikirjoittanut, kuvannut ja ohjannut omia elokuvia. Tarinataiturina tekemiäni videoita voit katsoa Youtube-kanavaltani (ks. ylävalikosta kohta "Videot"). Olen myös esiintynyt ja toiminut juontajana eri tilaisuuksissa sekä kertojana (lähinnä omissa) dokumenttielokuvissa.

Nykyisessä kotikaupungissani Lohjalla toimin myös auktorisoituna matkailuoppaana. Erityisen tuttuja minulle ovat Sammatin nähtävyydet. Voit tilata minut myös Tytyrin Elämyskaivokseen kohdeoppaaksi. Kaivosopasvaraukset tehdään Lohjan Matkailupalvelukeskuksen kautta.

Tervetuloa Lohjalle!

Elias Lönnrot tähyilee jo ensi kesään!         

Tavataan taas ensi kesänä opastusten merkeissä Sammatissa Paikkarin torpalla, Lammin talolla ja keskustassa! Seuraa Tarinataiturin ilmoittelua näillä kotisivulla, Facebookissa sekä paikallislehdissä.

   Elias Lönnrotin patsas Paikkarin torpan lähellä SammatissaElias Lönnrotin patsas Paikkarin torpan lähellä Sammatissa