Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Videokuvauskurssi Sammatissa 7.-8.7.2018

Tervetuloa Tarinataiturin järjestämälle kesäiselle videokuvauskurssille Sammattiin! Tällä yhden viikonlopun intensiivikurssilla opetellaan videokuvauksen perusasioita hauskalla tavalla tekemällä yhdessä elokuvaa kurssipaikalla ja sen lähiympäristössä. Kurssin jälkeen tiedät, mitä tarkoittavat kuvakulmat ja kuvakoot, tilttaus, panorointi, kamera-ajo ym. kuvauksen peruskäsitteet ja rohkenet ehkä tehdä omia elokuvia vaikkapa kännykän avulla.

Kurssilla käytetään kurssin pitäjän "oikeaa" videokameraa, mutta voit käyttää myös oman matkapuhelimesi videokuvausominaisuutta tai omaa videokameraa.

Kurssipaikkana on idyllinen Nuorisoseurantalo (os. Werlanderintie), jonka paikalliset tuntevat myös legendaarisena "Lärvätsalona".  Paikassa ei ole mukavuuksia, kuten wc:tä (puusee löytyy) tai vesijohtoa, mutta inspiroiva maaseutumainen kuvausympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet kuvauksen harjoitteluun ja lyhytelokuvan tekoon. Molempina päivinä on tunnin mittainen ruokailutauko, jolloin ehdit nauttia omia eväitä tai ruokailla omakustanteisesti ravintolassa. Vesi, kahvi, tee ja mehu sisältyvät kurssin hintaan ja niitä on saatavissa kurssipaikalta. Käytettävissä on myös mikrouuni omien eväiden lämmittämiseen.

Ikä tai kuvauskokemuksen puute eivät ole esteenä kurssille osallistumiselle, vaan kaikenikäiset (myös kouluikäiset lapset huoltajan luvalla) voivat osallistua. Omaa videokameraa ei tarvitse olla, mutta oma matkapuhelin on myös oiva kuvausväline.  Välttämättömiä edellytyksiä sen sijaan ovat halu oppia uutta yhdessä tekemällä sekä valmius olla sekä kuvaajana että kuvattavana.

Kurssin hinta: 50 euroa (sekä lapsilta että aikuisilta), sisältää opetuksen ja kurssilla jaettavan kirjallisen materiaalin, mutta ei ruokailua.

Ilmoittautumiset: kesäkuun loppuun mennessä  joko yhteydenottolomakkeella (klikkaa välilehteä "Ota yhteyttä" ) tai puhelimitse Tarinataiturille 0442726256. Kurssimaksut maksetaan jäljempänä mainitulle tilille. Lisätietoja kurssista saa em. puhelinnumerosta. 

Kurssi järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi, ja kurssille otetaan enintään 20 henkilöä. Ilmoittautuneille lähetetään tekstiviestitse tai sähköpostitse vahvistus ilmoittautumismaksun saapumisesta ja noin viikkoa ennen kurssia tieto kurssin alkamisesta tai peruuntumisesta sekä mahdollisista muista kurssiin liittyvistä asioista.

Ilmoittautuessasi kerro muutamin sanoin,

- onko sinulla kokemusta videokuvauksesta/näyttelemisestä,

- minkä tyyppistä roolia haluaisit esittää elokuvassa, ja

- löytyykö sinulta jotakin elokuvan tekoon sopivaa rekvisiittaa.

Lapsilta edellytetään tieto iästä ja huoltajan kirjallinen lupa kurssille osallistumisesta.

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen tilille FI12 3939 0015 0473 27 (S-Pankki). Merkitse maksun saajaksi Tarinataituri/Timo Aunio. Kirjoita maksulomakkeeseen Viesti -kohtaan "Videokurssi" sekä nimi, kenen kurssimaksu on kysymyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova, kun kurssimaksu on maksettu. Ilmoittautumisen voi perua ilman kuluja viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista, myöhemmin tehdyistä peruutuksista kurssimaksua ei palauteta.

Tervetuloa kurssille! 


Kurssipaikka, Sammatin nuorisoseuran talo eli "Lärvätsalo", os. Werlanderintie (lähellä entistä Lönnrot-opistoa)Kurssipaikka, Sammatin nuorisoseuran talo eli "Lärvätsalo", os. Werlanderintie (lähellä entistä Lönnrot-opistoa)