1617575283468_20190905_224422-me.jpg

Ta­ri­na­tai­tu­ri esit­täy­tyy

Tervehdys!

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Opettajan työtä olen tehnyt yli kolmekymmentä vuotta, mutta yrittäjänä olen melko uusi.

Kirjalliset ja suulliset tarinat ovat minulle jo lapsuudesta tuttuja. Niiden kertominen, kirjoittaminen ja kuunteleminen ovat myös merkittävä osa opettajan työtäni. 


Äidinkieli on erikoistumisaineeni, joten kaikki äidinkieleen liittyvä on erikoisosaamistani. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apuani suomen kieleen liittyvissä asioissa tai lapsesi tarvitsee lisäopetusta alakoulun lukuaineissa. 

Nuorena toimin mm. kerhonohjaajana, ja opiskeluaikana pidin päivänavauksia kouluissa. Vuonna 2008 julkaistiin teksteistäni päivänavauskirja Aamupaloja. Kirjoitusharrastus jatkuu edelleen, vaikkakin hiukan eri muodossa. Blogejani voit lukea täältä: tarinataituri.blogspot.com.


Video- ja valokuvauksen harrastajana olen pitkään ollut mukana alan yhdistyksissä eri tehtävissä, pitänyt videokuvauskursseja, järjestänyt elokuvausleirejä lapsille ja nuorille sekä toiminut videokerhon ohjaajana. Koulussa olemme vi­deo­ku­vaus­ker­ho­lais­ten kanssa tuottaneet useita elokuvia.

Olen vuosien varrella kuvannut monia häitä, esittelyvideoita ja tapahtumia sekä käsikirjoittanut, kuvannut ja ohjannut omia elokuvia. Tarinataiturina tekemiäni videoita voit katsoa Youtube-kanavaltani www.youtube.com/channel/UCtrNKaI3tI-poDGWbI3lZAQ


Juontajana olen toiminut mm. hääjuhlissa sekä kertojana (lähinnä omissa) do­ku­ment­tie­lo­ku­vis­sa.


Nykyisessä kotikaupungissani Lohjalla olen auktorisoitu matkailuopas. Erityisen tuttuja minulle ovat Sammatin nähtävyydet. Tervetuloa kesäaikaan Tarinataiturin draama- ja kävelyopastuksille Sammattiin ja Lohjalle! Voit tilata minut myös Tytyrin elämyskaivokseen kohdeoppaaksi. Varaukset kaivosopastuksiin tehdään Lohjan Mat­kai­lu­pal­ve­lu­kes­kuk­sen (Visitlohjan) kautta.

opastukset

videokuvaus

opetuspalvelut

spiikit, juonnot ja esitykset

Lohja -matkamuistot

1617574936286_20200723_182337-j0f7vh-me.jpg

© Tarinataituri 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.