Tarinataituri

- monessa mukana -

Tarinataituri esittäytyy

Olen Timo Aunio, alias Tarinataituri ja auktorisoitu Lohjan matkailuopas. Tervetuloa kesäisiin draamaopastuksiini Sammattiin Elias Lönnrotin jalanjäljille ja kulttuurikävelyille Lohjan keskustaan tai Sammattiin. Ympäri vuoden voit tulla opastuksellani tutustumaan Lohjan Pyhän Laurin keskiaikaiseen kirkkoon ja Tytyrin Elämyskaivokseen.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Kirjalliset ja suulliset tarinat ovat minulle jo lapsuudesta tuttuja. 

Äidinkieleni on suomi. Puhun sujuvasti ruotsia ja englantia, jonkin verran myös saksaa, ranskaa ja italiaa. Opastuksia teen kuitenkin pääasiassa suomeksi. Kaikenlainen suomen kieleen liittyvä on erikoisosaamistani. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apuani kirjallisissa töissä tai ääntäni esimerkiksi äänikirjan lukijaksi, dubbauksiin, spiikkauksiin tai juontajaksi.

Kirjoittaminen on ollut minulle jo lapsuudesta asti luonteva tapa ilmaista ajatuksiani. Kirjoitin useita vuosia koulun päivänavauksia alan lehtiin. Päivänavaustekstejäni on julkaistu myös kirjana Aamupaloja (Kirjapaja 2008). Kirjoitusharrastukseni jatkuu edelleen. Viime vuosina olen kirjoittanut erityisesti blogeja. Niitä voit lukea täältä: https://tarinataituri.blogspot.com

Myös video- ja valokuvaus on minulle tuttua Olen toiminut vuosikymmeniä videoalan yhdistyksissä, järjestänyt lasten ja nuorten elokuvausleirejä, pitänyt videokuvauskursseja sekä tehnyt elokuvia koulussa videokuvauskerhon kanssa.

Tarinataiturina tekemiäni videoita voit katsoa Youtube-kanavaltani https://m.youtube.com/@tarinataituri. Ota yhteyttä, jos tarvitset videokuvaajaa häihin tai muihin sinulle tärkeisiin tilaisuuksiin!